Galleri Torekov firar 5 år och växer

Den 15 juli 2015 tog Gustav Sundin över den anrika gallerilokalen på hörnet av Storgatan i Torekov. Samtidigt slogs dörrarna till konsthallen Fabriken upp.
– Nu, fem år och två barn senare, kommer konstälskarna på Bjäre att få bekanta sig med min fru, Carolina, som kliver in som delägare i galleriet. Vi tar tillsammans nästa steg i utvecklingen av verksamheten med en ramverkstad, säger Gustav Sundin.
Lagom till jubileet inviger paret Sundin en komplett ramverkstad i direkt anslutning till konsthallen i Fabriken. Där kan både konstnärer och privatpersoner få sina tavlor professionellt inramade.
– Att Carolina blir delägare innebär inte bara att det blir mer tid för mig att måla, utan också att Torekov får en ny helårsverksamhet. För oss som bor och lever i byn året om är det viktigt, menar Gustav Sundin.

Vernissager både live och digitalt
Sommarens vernissager kommer att få en lite annan prägel än vanligt. Öppettiderna förlängs för att så många som möjligt ska kunna besöka galleriet på vernissagedagarna utan att behöva trängas.
För er som vill hålla distans kan ni ta del av evenemangen digitalt i 3D-format i realtid här på vår hemsida.